Dessert serveres flot anrettet på tallerken og her er nogle eksempler.
Dessert på tallerken
- Blødende chokoladekage anrettet med brombær semifreddo, frisk frugt og appelsin sirup
- Hjemmelavet parfait med hvid og mørk chokolade på mazarinbund. Serveres med blomme-pære kompot og mandel-tuilles
- Bagt æble fyldt med creme bruleé. Anrettet med valnøddetærte og solbær-sorbet
- Hjemmelavet parfait med hvid og mørk chokolade på mazarinbund. Serveres med syltede blommer og hasselnødde-crisps
- Æbletærte med hjemmelavet marcipanis og mandelkrokant
- Hvid chokolade Panna Cotta med lime og lakridssirup. Serveres med marinerede jordbær
Vejledende priser for dessert på tallerken
- 70 personer: 40 kr. pr. person
- 50 personer: 50 kr. pr. person
- 30 personer: 70 kr. pr. person
Priserne gælder kun ifm. bestilling af festbuffet.