Dessert serveres flot anrettet på tallerken og her er nogle eksempler.

Dessert på tallerken

  • Blødende chokoladekage anrettet med brombær semifreddo, frisk frugt og appelsin sirup
  • Hjemmelavet parfait med hvid og mørk chokolade på mazarinbund. Serveres med blomme-pære kompot og mandel-tuilles
  • Bagt æble fyldt med creme bruleé. Anrettet med valnøddetærte og solbær-sorbet
  • Hjemmelavet parfait med hvid og mørk chokolade på mazarinbund. Serveres med syltede blommer og hasselnødde-crisps
  • Æbletærte med hjemmelavet marcipanis og mandelkrokant
  • Hvid chokolade Panna Cotta med lime og lakridssirup. Serveres med marinerede jordbær

Vejledende priser for dessert på tallerken

  • 70 personer: 40 kr. pr. person
  • 50 personer: 50 kr. pr. person
  • 30 personer: 70 kr. pr. person

Priserne gælder kun ifm. bestilling af festbuffet.