BEMÆRK: ved bestilling af festbuffet leveres til min. 25 personer.

Festbuffet – Klassisk Buffet

“Hapser”

  • Små butterdejsbunde med rejer og asparges
  • Blinis med røget laks og dildcreme
  • Mini salatblade med tunmousse og kapers
  • Filokurve med æggesalat og bacon
  • Firkanter med skinke, porre og emmenthaler ost
  • Crostini med tomatpesto, rucola og parma skinke

Kolde retter

  • Roastbeef og marineret kalkun i tynde skiver, serveres med:
    • Tzatziki: græsk salat med yoghurt, agurk og hvidløg
    • Salsa roja (meget stærk chili salsa)
    • Pickles: krydrede grøntsager i sur-sød dressing

Varme retter

  • Langtidsstegt oksefilet med cremet svampesovs
  • Stegt svinemørbrad i baconsvøb, serveret med dijon sovs
  • Pommes Anna

Salat og tilbehør

  • Grøn salat med semidried tomater, feta og balsamico vinaigrette
  • Gulerodssalat med appelsin, blåbær, ristede mandler, rødløg og honning vinaigrette
  • Hvidkålssalat med syltede valnødder og tranebær
  • Hjemmelavet brød

Vejledende priser

Festbuffet – Klassisk buffet

  • 70 personer: 240 kr. pr. person
  • 50 personer: 260 kr. pr. person
  • 30 personer: 300 kr. pr. person

Festbuffet – Sommer Buffet

“Hapser”

  • Mini majspandekager med chili rejer og kokos-creme
  • Lomilomi salmon: mini romaine-salatblade med hawaiiansk laksesalat
  • Empanada gallega: firkanter med tun og tomat
  • Ceasar hapser: kyllingesalat med parmesan, bacon og hvidløg på hvidløgscrouton
  • Mexikansk majsbrød med frijoles refritos, guacamole og creme fraiche
  • Mozzarella caprese: små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumolie
  • Tortilla de verdura: grøntsags-æggekage med purløgscreme
  • Små filokurve med djævleæggesalat
  • Crostini med roastbeef, aioli, løg og peberfrugt

Varme retter

  • Quesadillas: mexikansk tortilla-sandwich med mozzarella, cheddar og feta ost
  • Små spyd med kylling, spansk chorizo og peberfrugt
  • Huli-huli pork: langtidsstegt svinekød i bananblade med barbeque sovs
  • Nye kartofler med persillepesto
  • Sauterede sommergrøntsager med saltede mandler

Salat og tilbehør

  • Grøn salat med tomat, avocado, peberfrugt og lime vinaigrette
  • Spidskålsalat med radiser, ærter og cremet urte-dressing
  • Gulerodssalat med melon, forårsløg, blåbær og honning vinaigrette
  • Hjemmelavet brød

Vejledende priser

Festbuffet – Sommer buffet

  • 70 personer: 220 kr. pr. person
  • 50 personer: 240 kr. pr. person
  • 30 personer: 280 kr. pr. person

Festbuffet – Efterårs “Vildt” Buffet

“Hapser”

  • Små filotærter med røget ørredmousse og caviar
  • Jomfruhummersalat med kørvelcreme i san marzano tomat
  • Blinis med røget hellefisk, sauterede æbler og løg
  • Vagtelæg med urte dressing og sprød bacon, serveret på rugbrødscrouton
  • Små salatblade med sprængt perlehønebryst og tranebær
  • Crostini med krydret harekød i vinaigrette
  • Små poser af filodej med porre og portobello svampe
  • Mini pies med Waldorf og røget vildsvinemørbrad

Varme retter

  • Æblemostbraiseret vildsvin (kølle og filet) med cremet hvidløgs-sennep sovs
  • Langtidsstegt dyrefilet med cremet portvinssovs og svampe ragout
  • Lun kartoffelsalat med porre og urte-vinaigrette

Salat og tilbehør

  • Grøn salat med stegt pære og balsamico rødløg
  • Hvidkålssalat med æbler, syltede valnødder og cremet dressing
  • Efterårssalat med bagte rødbeder og græskar
  • Hjemmelavet brød

Vejledende priser

Festbuffet – Efterårs “vildt” buffet

  • 70 personer: 250 kr. pr. person
  • 50 personer: 270 kr. pr. person
  • 30 personer: 310 kr. pr. person

Festbuffet – Latinamerikansk Buffet

”Hapser”

  • Ceviche peruano: lime marineret torsk med selleri, hvidløg, og chili (Peru)
  • Palmitos con salsa golf: mini salatblade fyldt med rejer og palmehjerter (Argentina)
  • Vitel toné: koldt kalvekød med tunsauce (Argentina)
  • Tamales de pollo: majsdej med kyllingefyld, indpakket i bananblade (Costa Rica)
  • Chipa guazú: små tærter med majs og ost (Paraguay)
  • Antojitos con guajolote: tortillabund med kalkun i chili-chokolade sovs (Mexico)
  • Empanadas de queso y chile poblano: små tærter med feta, løg og poblano chili (Ecuador)
  • Llapingachos con salsa de mani: kartoffelkager med jordnøddesovs (Ecuador)

Varme retter

  • Jamon glaseado con naranjas y chipotle: glaseret skinke med appelsin, tequila og chili (Mexico)
  • Pollo asado al chimichurri: stegt marineret kyllingelår med krydret dressing (Argentina)
  • Papitas al perejil: kogte kartofler med havsalt

Salater

  • Repollo y ananá: hvidkålssalat med grillet peberfrugt og ananas
  • Ensalada de arroz y frijoles: salat med ris, sorte bønner, ærter, tomat og avocado
  • Ensalada de endivias y naranja: julesalat med appelsin og mandler

Vejledende priser

Festbuffet – Latinamerikansk buffet

  • 70 personer: 230 kr. pr. person
  • 50 personer: 250 kr. pr. person
  • 30 personer: 290 kr. pr. person

Festbuffet – Spansk Tapas Buffet

“Hapser”

  • Gambas al ajillo: rejer med hvidløg på persille minipandekager
  • Salpicon de mariscos: mini romaine-salatblade med skaldyr-salat
  • Empanada gallega: firkanter med tun og tomat
  • Pinchos de tortilla y chorizo: spansk omelet med kartofler og spansk chorizo pølse
  • Ensaladilla de huevo duro: små filokurve med spansk æggesalat
  • Montadito de pata negra: sortfodskinke på toast
  • Tarta de espinacas: mini tærter med spinat, gedeost og mandler

Kolde retter

  • Roastbeef i tynde skiver, serveres med:
    • Salsa roja picante: meget stærk chili salsa
    • Escabeche de champiñones: krydrede syltede champignoner
    • Alioli: hvidløgsmayonnaise
    • Mojo rojo: sød, krydret peberfrugt creme

Varme retter

  • Pollo estofado: gryderet med kylling, grøntsager og stærk paprika pølse
  • Magra con tomate: spyd med marineret svinekød i krydret tomat sovs
  • Empanadillas de carne: små tærter med oksekødsfyld
  • Patatas bravas: stegte kartofler med krydret dressing

Salat og tilbehør

  • Ensalada sevillana: grøn salat med appelsin, kapers, selleri og cremet dressing
  • Zanahorias aliñadas: salat med kogte gulerødder, hvidløg og paprika
  • Ensalada de tomate y queso: tomat salat med taramundi ost, løg og sorte oliven
  • Hjemmelavet brød

Vejledende priser

Festbuffet – Spansk tapas buffet

  • 70 personer: 220 kr. pr. person
  • 50 personer: 240 kr. pr. person
  • 30 personer: 280 kr. pr. person

Festbuffet – Italiensk Buffet

“Hapser”

  • Vitello tonato: oksekød med tunsovs, på brød
  • Små ruller med røget laks, mascarpone og kapers
  • Mozzarella caprese: små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumolie
  • Crostini di pollo: italiensk toast med kylling og peberfrugt
  • Sprøde polenta trekanter med urter og kryddersauce
  • Parmigiana: ovnbagte auberginer med tomat og mozzarella
  • Torta pascualina: firkanter med spinat og parmesan

Kolde retter

  • Italiensk pålægstallerken (mortadella, salami, bresaola og parma skinke) – serveres med:
    • Hvidløgs mayonnaise
    • Tomat pesto
    • Caponata: salat med syltet aubergine, løg og selleri
    • Funghi conciatti: marinerede champignonger med citron og chili

Varme retter

  • Ravioli con ricotta: hjemmelavet fyldt pasta med ricottaost og skinke, serveret med tomat-basilikum sovs og frisk revet ost
  • Arrosto di vitello al latte: langtidsstegt kalvekød med mælk og timian
  • Frittata di patate e pancetta: kartoffelæggekage med pancetta

Salat og tilbehør

  • Insalata amalfinata: salat med appelsin, fennikel, agurk og radiser
  • Grøn salat med ovnbagte tomater, ristede græskarkerner og parmesan ost
  • Siciliansk pastasalat med oliven, rosiner, semidried tomater, rucola og ristede pinjekerner
  • Hjemmelavet brød og hvidløgssmør

Vejledende priser

Festbuffet – Italiensk buffet

  • 70 personer: 230 kr. pr. person
  • 50 personer: 250 kr. pr. person
  • 30 personer: 290 kr. pr. person

Festbuffet – Mexikansk Buffet

Kolde retter

  • Tortitas con camarones y lima: majspandekager med rejer og lime-mayonnaise
  • Tostadas con aguacate y pasas: hjemmelavede tortilla chips med rosin-avocado dip
  • Pan de maiz: mexikansk majsbrød med stegte bønner, guacamole og creme fraiche
  • Ensalada de pollo y naranjas: små filotærter med kyllinge-appelsinsalat
  • Carne fria (krydret roastbeef) i tynde skiver, serveres med:
    • Hongos bravos: marinerede champignoner med chili
    • Al Ajo: hvidløgs-creme
    • Calabacitas rancheras: salsa med tomat og squash

Varme retter

  • Quesadillas: mexikansk tortilla-sandwich med mozzarella, cheddar og feta ost
  • Empanadas: små tærter med fyld af oksekød
  • Antojitos con guajolote: tortillabund med kalkun i chili-chokolade sovs
  • Pastel azteca: gratineret ret med tortilla og kylling
  • Cerdo pibil: svinemørbrad med løg og appelsin
  • Papas con rajas: flødekartofler med tomat, chili og cheddar ost

Tilbehør til retterne

  • Guacamole: mexikansk avocado salat
  • Creme fraiche
  • Agurk i små terninger
  • Salsa roja: meget stærk salsa
  • Salsa verde: medium stærk salsa
  • Syltede jalapeños
  • Refried beans
  • Varme tortillas og hjemmelavet brød

Salater

  • Krydret majssalat: salat med majs, peberfrugt, fetaost og chili
  • Salat med vildt ris, ærter, gulerødder, forårsløg og cremet urte-dressing
  • Avocadosalat med romaine, æg, tomat, grillet peberfrugt og vinaigrette

Vejledende priser

Festbuffet – Mexikansk buffet

  • 70 personer: 220 kr. pr. person
  • 50 personer: 240 kr. pr. person
  • 30 personer: 280 kr. pr. person