BEMÆRK: ved bestilling af festbuffet leveres til min. 25 personer.
Festbuffet – Klassisk Buffet
“Hapser”
- Små butterdejsbunde med rejer og asparges
- Blinis med røget laks og dildcreme
- Mini salatblade med tunmousse og kapers
- Filokurve med æggesalat og bacon
- Firkanter med skinke, porre og emmenthaler ost
- Crostini med tomatpesto, rucola og parma skinke
Kolde retter
- Roastbeef og marineret kalkun i tynde skiver, serveres med:
- Tzatziki: græsk salat med yoghurt, agurk og hvidløg
- Salsa roja (meget stærk chili salsa)
- Pickles: krydrede grøntsager i sur-sød dressing
Varme retter
- Langtidsstegt oksefilet med cremet svampesovs
- Stegt svinemørbrad i baconsvøb, serveret med dijon sovs
- Pommes Anna
Salat og tilbehør
- Grøn salat med semidried tomater, feta og balsamico vinaigrette
- Gulerodssalat med appelsin, blåbær, ristede mandler, rødløg og honning vinaigrette
- Hvidkålssalat med syltede valnødder og tranebær
- Hjemmelavet brød
Vejledende priser
Festbuffet – Klassisk buffet
- 70 personer: 290 kr. pr. person
- 50 personer: 320 kr. pr. person
- 30 personer: 390 kr. pr. person
Festbuffet – Sommer Buffet
“Hapser”
- Mini majspandekager med chili rejer og kokos-creme
- Lomilomi salmon: mini romaine-salatblade med hawaiiansk laksesalat
- Empanada gallega: firkanter med tun og tomat
- Ceasar hapser: kyllingesalat med parmesan, bacon og hvidløg på hvidløgscrouton
- Mexikansk majsbrød med frijoles refritos, guacamole og creme fraiche
- Mozzarella caprese: små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumolie
- Tortilla de verdura: grøntsags-æggekage med purløgscreme
- Små filokurve med djævleæggesalat
- Crostini med roastbeef, aioli, løg og peberfrugt
Varme retter
- Quesadillas: mexikansk tortilla-sandwich med mozzarella, cheddar og feta ost
- Små spyd med kylling, spansk chorizo og peberfrugt
- Huli-huli pork: langtidsstegt svinekød i bananblade med barbeque sovs
- Nye kartofler med persillepesto
- Sauterede sommergrøntsager med saltede mandler
Salat og tilbehør
- Grøn salat med tomat, avocado, peberfrugt og lime vinaigrette
- Spidskålsalat med radiser, ærter og cremet urte-dressing
- Gulerodssalat med melon, forårsløg, blåbær og honning vinaigrette
- Hjemmelavet brød
Vejledende priser
Festbuffet – Sommer buffet
- 70 personer: 270 kr. pr. person
- 50 personer: 300 kr. pr. person
- 30 personer: 370 kr. pr. person
Festbuffet – Efterårs “Vildt” Buffet
“Hapser”
- Små filotærter med røget ørredmousse og caviar
- Jomfruhummersalat med kørvelcreme i san marzano tomat
- Blinis med røget hellefisk, sauterede æbler og løg
- Vagtelæg med urte dressing og sprød bacon, serveret på rugbrødscrouton
- Små salatblade med sprængt perlehønebryst og tranebær
- Crostini med krydret harekød i vinaigrette
- Små poser af filodej med porre og portobello svampe
- Mini pies med Waldorf og røget vildsvinemørbrad
Varme retter
- Æblemostbraiseret vildsvin (kølle og filet) med cremet hvidløgs-sennep sovs
- Langtidsstegt dyrefilet med cremet portvinssovs og svampe ragout
- Lun kartoffelsalat med porre og urte-vinaigrette
Salat og tilbehør
- Grøn salat med stegt pære og balsamico rødløg
- Hvidkålssalat med æbler, syltede valnødder og cremet dressing
- Efterårssalat med bagte rødbeder og græskar
- Hjemmelavet brød
Vejledende priser
Festbuffet – Efterårs “vildt” buffet
- 70 personer: 310 kr. pr. person
- 50 personer: 340 kr. pr. person
- 30 personer: 410 kr. pr. person
Festbuffet – Latinamerikansk Buffet
”Hapser”
- Ceviche peruano: lime marineret torsk med selleri, hvidløg, og chili (Peru)
- Palmitos con salsa golf: mini salatblade fyldt med rejer og palmehjerter (Argentina)
- Vitel toné: koldt kalvekød med tunsauce (Argentina)
- Tamales de pollo: majsdej med kyllingefyld, indpakket i bananblade (Costa Rica)
- Chipa guazú: små tærter med majs og ost (Paraguay)
- Antojitos con guajolote: tortillabund med kalkun i chili-chokolade sovs (Mexico)
- Empanadas de queso y chile poblano: små tærter med feta, løg og poblano chili (Ecuador)
- Llapingachos con salsa de mani: kartoffelkager med jordnøddesovs (Ecuador)
Varme retter
- Jamon glaseado con naranjas y chipotle: glaseret skinke med appelsin, tequila og chili (Mexico)
- Pollo asado al chimichurri: stegt marineret kyllingelår med krydret dressing (Argentina)
- Papitas al perejil: kogte kartofler med havsalt
Salater
- Repollo y ananá: hvidkålssalat med grillet peberfrugt og ananas
- Ensalada de arroz y frijoles: salat med ris, sorte bønner, ærter, tomat og avocado
- Ensalada de endivias y naranja: julesalat med appelsin og mandler
Vejledende priser
Festbuffet – Latinamerikansk buffet
- 70 personer: 280 kr. pr. person
- 50 personer: 310 kr. pr. person
- 30 personer: 380 kr. pr. person
Festbuffet – Spansk Tapas Buffet
“Hapser”
- Gambas al ajillo: rejer med hvidløg på persille minipandekager
- Salpicon de mariscos: mini romaine-salatblade med skaldyr-salat
- Empanada gallega: firkanter med tun og tomat
- Pinchos de tortilla y chorizo: spansk omelet med kartofler og spansk chorizo pølse
- Ensaladilla de huevo duro: små filokurve med spansk æggesalat
- Montadito de pata negra: sortfodskinke på toast
- Tarta de espinacas: mini tærter med spinat, gedeost og mandler
Kolde retter
- Roastbeef i tynde skiver, serveres med:
- Salsa roja picante: meget stærk chili salsa
- Escabeche de champiñones: krydrede syltede champignoner
- Alioli: hvidløgsmayonnaise
- Mojo rojo: sød, krydret peberfrugt creme
Varme retter
- Pollo estofado: gryderet med kylling, grøntsager og stærk paprika pølse
- Magra con tomate: spyd med marineret svinekød i krydret tomat sovs
- Empanadillas de carne: små tærter med oksekødsfyld
- Patatas bravas: stegte kartofler med krydret dressing
Salat og tilbehør
- Ensalada sevillana: grøn salat med appelsin, kapers, selleri og cremet dressing
- Zanahorias aliñadas: salat med kogte gulerødder, hvidløg og paprika
- Ensalada de tomate y queso: tomat salat med taramundi ost, løg og sorte oliven
- Hjemmelavet brød
Vejledende priser
Festbuffet – Spansk tapas buffet
- 70 personer: 270 kr. pr. person
- 50 personer: 300 kr. pr. person
- 30 personer: 370 kr. pr. person
Festbuffet – Italiensk Buffet
“Hapser”
- Vitello tonato: oksekød med tunsovs, på brød
- Små ruller med røget laks, mascarpone og kapers
- Mozzarella caprese: små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumolie
- Crostini di pollo: italiensk toast med kylling og peberfrugt
- Sprøde polenta trekanter med urter og kryddersauce
- Parmigiana: ovnbagte auberginer med tomat og mozzarella
- Torta pascualina: firkanter med spinat og parmesan
Kolde retter
- Italiensk pålægstallerken (mortadella, salami, bresaola og parma skinke) – serveres med:
- Hvidløgs mayonnaise
- Tomat pesto
- Caponata: salat med syltet aubergine, løg og selleri
- Funghi conciatti: marinerede champignonger med citron og chili
Varme retter
- Ravioli con ricotta: hjemmelavet fyldt pasta med ricottaost og skinke, serveret med tomat-basilikum sovs og frisk revet ost
- Arrosto di vitello al latte: langtidsstegt kalvekød med mælk og timian
- Frittata di patate e pancetta: kartoffelæggekage med pancetta
Salat og tilbehør
- Insalata amalfinata: salat med appelsin, fennikel, agurk og radiser
- Grøn salat med ovnbagte tomater, ristede græskarkerner og parmesan ost
- Siciliansk pastasalat med oliven, rosiner, semidried tomater, rucola og ristede pinjekerner
- Hjemmelavet brød og hvidløgssmør
Vejledende priser
Festbuffet – Italiensk buffet
- 70 personer: 280 kr. pr. person
- 50 personer: 310 kr. pr. person
- 30 personer: 380 kr. pr. person
Festbuffet – Mexikansk Buffet
Kolde retter
- Tortitas con camarones y lima: majspandekager med rejer og lime-mayonnaise
- Tostadas con aguacate y pasas: hjemmelavede tortilla chips med rosin-avocado dip
- Pan de maiz: mexikansk majsbrød med stegte bønner, guacamole og creme fraiche
- Ensalada de pollo y naranjas: små filotærter med kyllinge-appelsinsalat
- Carne fria (krydret roastbeef) i tynde skiver, serveres med:
- Hongos bravos: marinerede champignoner med chili
- Al Ajo: hvidløgs-creme
- Calabacitas rancheras: salsa med tomat og squash
Varme retter
- Quesadillas: mexikansk tortilla-sandwich med mozzarella, cheddar og feta ost
- Empanadas: små tærter med fyld af oksekød
- Antojitos con guajolote: tortillabund med kalkun i chili-chokolade sovs
- Pastel azteca: gratineret ret med tortilla og kylling
- Cerdo pibil: svinemørbrad med løg og appelsin
- Papas con rajas: flødekartofler med tomat, chili og cheddar ost
Tilbehør til retterne
- Guacamole: mexikansk avocado salat
- Creme fraiche
- Agurk i små terninger
- Salsa roja: meget stærk salsa
- Salsa verde: medium stærk salsa
- Syltede jalapeños
- Refried beans
- Varme tortillas og hjemmelavet brød
Salater
- Krydret majssalat: salat med majs, peberfrugt, fetaost og chili
- Salat med vildt ris, ærter, gulerødder, forårsløg og cremet urte-dressing
- Avocadosalat med romaine, æg, tomat, grillet peberfrugt og vinaigrette
Vejledende priser
Festbuffet – Mexikansk buffet
- 70 personer: 270 kr. pr. person
- 50 personer: 300 kr. pr. person
- 30 personer: 370 kr. pr. person