Forret serveres flot anrettet på tallerken og her er nogle eksempler med fisk og kød.

Alle forretter serveres med hjemmelavet brød og smør.

Forret – Fisk

  • Filokurv med skaldyrsalat og palmehjerter, serveret med grøn salat og papaya dressing
  • Røget lakseroulade med kørvel-mascarponecreme, anrettet med tigerrejer og asparges i citrus-vinaigrette
  • Laksetatar med vanille-syltede agurker, grøn salat og dilddressing
  • Tortilla-skål med lime-chili rejer og peberfrugt, anrettet på salat
  • Tunmousse med rødløg og filokurve med citron-marinerede rejer og grillet peberfrugt

Forret – Kød

  • Røget svinemørbrad med syltede valnødder, serveret med salat af selleri, pære, æbler og soltørrede tranebær
  • Argentinsk kyllingeroulade med bacon og paprika. Anrettes med salat og persille-hvidløgs creme
  • Serranokurv anrettet med marineret rucola, høvlet parmesan, mandel-persillepesto og tomat bruschetta

Vejledende pris: 25 kr. pr. forret.
Prisen gælder kun ifm. bestilling af festbuffet.