Mine menuer er skræddersyet til din fest og specielle hensyn tages selvfølgelig til eventuelle madallergier. Her er nogle eksempler på glutenfri og mælkefri mad og menuer så alle får noget lækkert festmad at spise.

Festbuffet – Glutenfri Buffet

“Hapser”

  • Mini majspandekager med chili rejer og kokos-creme
  • Lomilomi Salmon: mini romaine-salatblade med hawaiiansk laksesalat
  • Mexikansk majsbrød med chipotle-kylling, guacamole og creme fraiche
  • Mozzarella caprese: små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumolie
  • Fritatta di verdura: italiensk grøntsags-æggekage
  • Små tærter med æggesalat og bacon
  • Små spyd med baby kartofler og semidried tomater

Kolde retter

  • Roastbeef og marineret kalkun i tynde skiver, serveres med:
    • Salsa roja (meget stærk chili salsa)
    • Pickles: krydrede grøntsager i sur-sød dressing
    • Aioli: provencalsk hvidløgsmayonnaise

Varme retter

  • Huli-huli pork: langtidsstegt svinekød i bananblade med barbeque sovs (gluten-laktose fri)
  • Langtidsstegt oksefilet med cremet hvidløg og sennep sovs
  • Lun kartoffelsalat med porre og urtedressing

Salat og tilbehør

  • Krydret majssalat: salat med majs, peberfrugt, fetaost og chili
  • Salat med vildt ris, ærter, gulerødder, forårsløg og cremet urte-dressing
  • Avocadosalat med romaine, æg, tomat, grillet peberfrugt og vinaigrette
  • Hjemmelavet glutenfri brød, pesto og tapenade

Dessert

  • Frisk frugt
  • Mini versioner af:
    • Trifli med amaretti, æble-blommekompot og vanillecreme
    • Pavlova med lakridscreme og chokolade
    • Chocolate mudcake med mocca frosting
    • Firkanter med citron og marengs
    • Mazarin med jordbær og amaretto

Vejledende priser

Festbuffet – Glutenfri buffet

  • 70 personer: 300 kr. pr. person
  • 50 personer: 320 kr. pr. person
  • 30 personer: 360 kr. pr. person

BEMÆRK: selvom jeg er meget omhyggelig med mit arbejde og benytter dedikeret udstyr til de glutenfri retter kan der stadig forekomme spor af gluten i maden.

Festbuffet – Mælkefri Buffet

“Hapser”

  • Mini majspandekager med chili rejer og kokos-creme
  • Lomilomi Salmon: mini romaine-salatblade med hawaiiansk laksesalat
  • Mexikansk majsbrød med chipotle-kylling og guacamole
  • Fritatta di verdura: italiensk grøntsags-æggekage
  • Små filokurve med provenzal æggesalat
  • Llapingachos con salsa de mani: kartoffelkager med jordnøddesovs

Kolde retter

  • Roastbeef og marineret kalkun i tynde skiver, serveres med:
    • Salsa roja (meget stærk chili salsa)
    • Pickles: krydrede grøntsager i sur-sød dressing
    • Aioli: provencalsk hvidløgsmayonnaise

Varme retter

  • Stegt marineret kylling med krydret dressing
  • Rosmarin stegt lammekølle med honning-balsamico sky
  • Baby kartofler med olivenolie og havsalt

Salat og tilbehør

  • Hvidkålssalat med ananas, mango, grillet peberfrugt og cremet dressing
  • Salat med ris, sorte bønner, ærter, tomat og avocado
  • Gulerodssalat med melon, forårsløg, blåbær, saltede mandler og honning vinaigrette
  • Hjemmelavet brød, tomat pesto og tapenade

Dessert

  • Frisk frugt
  • Mini versioner af:
    • Trifli med amaretti, æble-blommekompot og vanillecreme
    • Pavlova med lakridscreme og mørk chokolade
    • Cupcakes med citron, rabarber og marengs
    • Mazariner med jordbær
    • Chokolade firkanter med mocca frosting

Vejledende priser

Festbuffet – Mælkefri buffet

  • 70 personer: 300 kr. pr. person
  • 50 personer: 320 kr. pr. person
  • 30 personer: 360 kr. pr. person