Mine menuer er skræddersyet til din fest og specielle hensyn tages selvfølgelig til din og dine gæsters livsstil. Her er nogle eksempler på vegetar og vegansk mad og menuer så alle får noget lækkert festmad at spise.

Festbuffet – Vegetar Buffet

“Hapser”

  • Ceasar hapser: små romaine salatblade med crouton i cremet hvidløgs-parmesan dressing
  • Mozzarella caprese: Små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumsolie
  • Små filokurve med djævleæggesalat
  • Trekanter med portobello svampe, porre og emmenthaler ost
  • Frittata di verdura: italiensk grøntsags-æggekage
  • Chipa guazú: små tærter med majs og ost
  • Empanadas de queso y chile poblano: pirogger med feta, løg og poblano chili
  • Quesadillas: mexikansk tortilla-sandwich med mozzarella, cheddar og peberfrugt
  • Pan de maiz: mexikansk majsbrød med frijoles refritos (stegte bønner), guacamole og creme fraiche

Serveres med salsa roja (stærk)

Varme retter

  • Ravioli med ricotta-mozzarella-pecorino og pinjekerner fyld. Serveres med cremet svampesovs
  • Aubergine Parmigiana: ovnret med aubergine, tomat og mozzarella
  • Vegetarfrikadeller med spinat og rodfrugter

Salat og tilbehør

  • Salat med grønne bønner, æg og grillet peberfrugt
  • Rucolasalat med feta, syltede rødløg og bagte tomater
  • Cremet kartoffelsalat med ærter og forårsløg
  • Hjemmelavet brød, smør og hvidløgssmør

Vejledende priser

Festbuffet – Vegetar buffet

  • 70 personer: 260 kr. pr. person
  • 50 personer: 280 kr. pr. person
  • 30 personer: 320 kr. pr. person

Festbuffet – Vegansk Buffet

“Hapser”

  • Små salatblade med bulgur og tomat
  • Maquiruller med avocado og mango
  • Causa tricolor: peruansk ret med kartofler, gul chili og sprøde grøntsager
  • Empanadas med majs og chili
  • Små filokurve med scrambled tofu og svampe
  • Spyd med babykartofler, pesto og bagte tomater
  • Tostadas med aguacate: hjemmelavede tortillachips med rosin-avocado dip
  • Antojitos con zapallo en mole: tortillakurv med græskar i chili chokoladesovs
  • Frijoles refritos y guacamole: majsbund med bønnemos og avocado

Serveres med salsa roja (stærk)

Varme retter

  • Grøntsagsdeller med persille, serveret med peberfrugt hummus
  • Gryderet med butternut squash, kikærter og svampe
  • Grøntsagslasagne med cashecreme
  • Vilde ris med sauterede grøntsager

Salat og tilbehør

  • Salat med hvide bønner, grønne bønner og hvidløg
  • Pastasalat med tomatpesto, grillede grøntsager og oliven
  • Quinoasalat med bagte tomater og avocado
  • Hjemmelavet brød med tomat pesto og tapenade

Dessert

  • Frisk frugt
  • Mini versioner af:
    • Mazariner med jordbær og amarettocreme
    • Mini cupcakes med citron og hindbær
    • Brownies
    • Firkanter med kokos og karamel

Vejledende priser

Festbuffet – Vegansk buffet

  • 70 personer: 310 kr. pr. person
  • 50 personer: 330 kr. pr. person
  • 30 personer: 370 kr. pr. person