Onsdags Ret

Onsdags retten er lækker og sund hverdagsmad lavet med kærlighed og respekt for råvarerne. Af hensyn til at jeg kan garantere kvaliteten, tilbyder jeg kun et begrænset antal kuverter, så det er med at være tidligt ude. Jeg forbeholder mig derfor retten til at lukke for flere bestillinger, når der er ”udsolgt”.

Kommende onsdags-retter

Empanadas, ensalada y salsa (uge 1)

Albondigas con arroz, verduritas y pan (uge 5)

d. 2/2 fra kl. 14 til 19:30

Lækre kødboller i tomat sovs, serveret med ris og sauterede grøntsager. Madbrød og persille-hvidløgs olie som ekstra “pift” til retten.

Pastel Azteca - Onsdagsret uge 2

Tarta de merluza y ensalada (uge 6)

d. 9/2 fra kl. 14 til 19:30

Lækker tærte med torsk, løg, peberfrugt og sorte oliven. Serveres med salat af kikærter, tomat, løg, feta, peberfrugt og citron-urte dressing.

Milanesas - Onsdagsret uge 3

Enchiladas con ensalada, guacamole og salsa (uge 7)

d. 16/2 fra kl. 14 til 19:30

Mexicanske pandekager rullet med lækker fyld, gratineret med krydret tomatsovs og cheddar ost. Serveres med salat, guacamole og stærk salsa ved siden af.

Bestil onsdags-retten (uge 5)

Udfyld formularen for at bestille denne uges ret. Skriv evt. mht. allergener på beskedsfeltet. Sidste frist for bestilling er søndag aften kl. 22.00. Hvis du skulle have problemer med at bestille fra denne formular, så kontakt mig her.

  Onsdagsret uge 5 - (voksen) (med kød) kr. 89,-
  Onsdagsret uge 5 - (barn) (med kød) kr. 49,-
  Onsdagsret uge 5 - (voksen) (uden kød) kr. 89,-
  Onsdagsret uge 5 - (barn) (uden kød) kr. 49,-
  Pris i alt:

  Ja (vejledning medfølger, retten kan også spises torsdag eller fredag)Nej, jeg henter den opvarmet (+ 20 kr.)

  Ved bestilling modtager du en bekræftelsesmail, men din bestilling er først godkendt, når du har hørt direkte fra mig. Derefter kan du betale 0 kr. på bank konto: 7670 2303746 (skriv ordrenummer, som du får på mail ved bestilling). Det er også muligt at betale kontant eller med mobilepay ved afhentning.
  Der er mulighed for at oprette et månedsabonnement, kontakt mig via kontaktformular for at få mere information.