Onsdags Ret
Onsdags retten er lækker og sund hverdagsmad lavet med kærlighed og respekt for råvarerne. Af hensyn til at jeg kan garantere kvaliteten, tilbyder jeg kun et begrænset antal kuverter, så det er med at være tidligt ude. Jeg forbeholder mig derfor retten til at lukke for flere bestillinger, når der er ”udsolgt”.
Jeg laver onsdagsret i vinterperioden, indtil d. 15. marts
Kommende onsdags-retter
Milanesa napolitana, ensalada y pan (uge 11)
Lækkert gratineret schnitzel med tomat og mozzarella. Serveres med kartoffelsalat med tomat og pesto. Madbrød og hvidløgsolie
Der er lukket for bestillinger til onsdag d. 15/3. Jeg vil lave onsdagsret igen efter sommeren. Tusind tak for jeres opbakning!! 🙂
kh Noelia.
Milanesa napolitana, ensalada y pan
Lækkert gratineret schnitzel med tomatsovs og mozzarella. Serveres med kartoffelsalat med tomat og pesto. Madbrød og hvidløgsolie
- Kød udgave: kyllingeschnitzel med tomat og mozzarella
- Vegetarisk: aubergine”schnitzel” med tomat og mozzarella
- Til børnene: samme ret, mindre portion. Grøntsagsstave som tilbehør
Allergener: gluten, mælk, sesam, sennep, selleri, æg

uge 12
Lækkert langtidsstegt kalvespidsbryst, serveret med hvidløgs-urte sovs, bagte kartofler, søde kartofler og løg. Madbrød og chili-olie som ekstra “pift”retten
- Voksen med kød: Mørt kalvespidsbryst med cremet hvidløgs-urte sovs
- Voksen uden kød: stegt portobello svampe med kikeærterfyld og hvidløgs-urte sovs
- Til børnene: samme ret, mindre portion. Grøntsagsstave som tilbehør
Allergener: gluten, mælk, æg, selleri, sennep

uge 13
Lækkert langtidsstegt kalvespidsbryst, serveret med hvidløgs-urte sovs, bagte kartofler, søde kartofler og løg. Madbrød og chili-olie som ekstra “pift”retten
- Kød udgave: Mørt kalvespidsbryst med cremet hvidløgs-urte sovs
- Vegetarisk: stegt portobello svampe med kikeærterfyld og hvidløgs-urte sovs
- Børneret: det samme, mindre portion, + grøntsagsstave.
Allergener: gluten, mælk, æg, selleri, sennep

Bondiola de cerdo agridulce, con ensalada de repollo y ananá (uge 10)
Langtidsstegt grisenakkefilet, med sød barbeque sovs, serveret med hvidkålssalat med gulerod, ananas og grillet peberfrugt. Madbrød og stærk sød chili-salsa ved siden af.
- Kød udgave: Mørt grisenakkefilet med sød barbeque sovs
- Vegetarisk: vegetariske spyd med portobello, løg og peberfrugt, med barbeque sovs, samme tilbehør som med kød
- Børneret: det samme, mindre portion, + grøntsagsstave.
Allergener: gluten, mælk, æg, selleri, sennep
