Onsdags Ret

Onsdags retten er lækker og sund hverdagsmad lavet med kærlighed og respekt for råvarerne. Af hensyn til at jeg kan garantere kvaliteten, tilbyder jeg kun et begrænset antal kuverter, så det er med at være tidligt ude. Jeg forbeholder mig derfor retten til at lukke for flere bestillinger, når der er ”udsolgt”.

Kommende onsdags-retter

Canelones - Onsdagsret uge 4

Pastel de papas, ensalada y pan (uge 50)

d. 14/12 fra kl. 14 til 19:30

Pastel de papas, ensalada y pan – Den argentinske version af Shepherd´s pie, en saftig gratin med kartoffel-græskar mos og krydret oksekødsfyld, med løg og forårsløg. Serveret med salat, madbrød og chili-hvidløgs olie som ekstra pift

Empanadas, ensalada y salsa (uge 1)

Estofado de pavo con chorizo y verduras (uge 51)

d. 21/12 fra kl. 14 til 19:30

Lækker gryderet med kalkun, chorizo, løg, gulerød og majs i fyldig tomat sovs Serveres med kartofler, madbrød og persille-hvidløgs olie som ekstra “pift” til retten.

Bestil onsdags-retten (uge 50)

Udfyld formularen for at bestille denne uges ret. Skriv evt. mht. allergener på beskedsfeltet. Også hvis den skal hentes torsdag.  Sidste frist for bestilling er mandag kl. 12.00. Hvis du skulle have problemer med at bestille fra denne formular, så kontakt mig her.

  Onsdagsret uge 50 - (voksen) (med kød) kr. 94,-
  Onsdagsret uge509 - (barn) (med kød) kr. 53,-
  Onsdagsret uge 50 - (voksen) (uden kød) kr. 94,-
  Onsdagsret uge 50 - (barn) (uden kød) kr. 53,-
  Pris i alt:

  Ja (vejledning medfølger, retten kan også spises torsdag eller fredag)Nej, jeg henter den opvarmet (+ 20 kr.)

  Ved bestilling modtager du en bekræftelsesmail, men din bestilling er først godkendt, når du har hørt direkte fra mig. Derefter kan du betale 0 kr. på bank konto: 7670 2303746 (skriv ordrenummer, som du får på mail ved bestilling). Det er også muligt at betale kontant eller med mobilepay ved afhentning.
  Der er mulighed for at oprette et månedsabonnement, kontakt mig via kontaktformular for at få mere information.