Handelsbetingelser

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og:

Noelia.dk
Cook Unlimited v/Elva Noelia Albert
Stjær Bakker 3, 8464 Stjær
Tlf. nr.: 30 11 55 22
Mail: info@noelia.dk
Cvr.: 25 07 53 90

Bestilling

Alle priser på websitet er i danske kroner og angives inklusiv moms, afgifter, told m.m. Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi ordreoplysningerne. Du kan se dine ordreoplysninger på skærmen samt på den ordrebekræftelse, der bliver sendt til din e-mailadresse. Det er ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website.

Betaling

Det sker via mobilepay, kontant ved afhentning eller bankoverførsel.

Persondatapolitik

De data, som Noelia.dk – Cook Unlimited v/Elva Noelia Albert registrerer, er reguleret af Lov om behandling af personoplysninger. Dataansvarlig er Cook Unlimited v/Elva Noelia Albert . Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk. For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Oplysninger afgivet til Cook Unlimited v/Elva Noelia Albert videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Cook Unlimited v/Elva Noelia Albert har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Cook Unlimited v/Elva Noelia Albert via e-mail info@noelia.dk

Klagegang

Hvis du ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Cook Unlimited v/Elva Noelia Albert via e-mail info@noelia.dk.

Hvis det ikke lykkedes os at indgå en aftale, kan du rette henvendelse til
relevante nævn, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Læs også vores cookie- og privatlivspolitik.