Menuer

Her kan du se et udvalg af de forskellige menuer jeg laver som kok. Tag et kig på de forskellige eksempler og lad os sammensætte den perfekte menu til din fest.

Forret

Forret serveres flot anrettet på tallerken og her er nogle eksempler med fisk og kød.

Alle forretter serveres med hjemmelavet brød og smør.

Forret - Fisk

  • Filokurv med skaldyrsalat og palmehjerter, serveret med grøn salat og papaya dressing
  • Røget lakseroulade med kørvel-mascarponecreme, anrettet med tigerrejer og asparges i citrus-vinaigrette
  • Laksetatar med vanille-syltede agurker, grøn salat og dilddressing
  • Tortilla-skål med lime-chili rejer og peberfrugt, anrettet på salat
  • Tunmousse med rødløg og filokurve med citron-marinerede rejer og grillet peberfrugt
  • Letrøget laks med lime, honning og dild-fraiche, serveres med salat og grøn touille som pynt.
  • Ceviche peruano: lime marineret torsk med selleri, ingefær, hvidløg, og chili. Serveret med salat,avocadocreme og pynt.

Vejledende pris: 45 kr. pr. person.
Prisen gælder kun ifm. bestilling af festbuffet.

Kød

  • Røget grisemørbrad med syltede valnødder, serveret med salat af selleri, pære, æbler og soltørrede tranebær.
  • Argentinsk kyllingeroulade med bacon og paprika. Anrettes med salat og persille-hvidløgs creme
  • Serranokurv anrettet med marineret rucola, høvlet parmesan, mandel-persillepesto og tomat bruschetta.

Vejledende pris: 45 kr. pr. person.
Prisen gælder kun ifm. bestilling af festbuffet.

Festbuffet

Min specialitet er “hapsere” buffeter. Inspireret i konceptet af spanske tapas (mange små retter),
mine buffeter har mange forskellige retter anrettede i små portioner.

Kan kombineres med en lille forret serveret på tallerken og en dessert i form af buffet eller anrettet på tallerken.

For mig er det vigtigt at alle aldersgrupper kan finde noget de kan lide.

Her er nogle eksempler på sammensætninger af buffeter.
De kan kombineres på mange måder og bliver skræddersyet til hver fest.

BEMÆRK: ved bestilling af festbuffet leveres til min. 30 personer.

Klassisk Buffet

“Hapsere”

  • Små butterdejsbunde med rejer og asparges
  • Blinis med røget laks og dildcreme
  • Mini salatblade med tunmousse og kapers
  • Filokurve med æggesalat og bacon
  • Firkanter med skinke, porre og emmenthaler ost
  • Crostini med tomatpesto, rucola og parma skinke

Kolde retter

Roastbeef og marineret kalkun i tynde skiver, serveres med:

  • Tzatziki: græsk salat med yoghurt, agurk og hvidløg
  • Salsa roja (meget stærk chili salsa)
  • Pickles: krydrede grøntsager i sur-sød dressing

Varme retter

  • Stegt oksemørbrad med rødvins-skysovs og svamperagout
  • Frikasse med kylling, bacon, ærter og cremet dijon sovs
  • Pommes Anna

Salat og tilbehør

  • Grøn salat med semidried tomater, feta og balsamico vinaigrette
  • Gulerodssalat med appelsin, blåbær, ristede mandler, rødløg og honning vinaigrette
  • Hvidkålssalat med syltede valnødder og tranebær
  • Hjemmelavet brød

Vejledende priser for festbuffet – klassisk buffet

  • 90 personer: 300 kr. pr. person
  • 70 personer: 330 kr. pr. person
  • 50 personer: 380 kr. pr. person
  • 30 personer: 440 kr. pr. person

Sommer Buffet

“Hapsere”

  • Mini majspandekager med chili rejer og kokos-creme
  • Lomilomi salmon: mini romaine-salatblade med hawaiiansk laksesalat
  • Empanada gallega: firkanter med tun og tomat
  • Ceasar hapser: kyllingesalat med parmesan, bacon og hvidløg på hvidløgscrouton
  • Mexikansk majsbrød med frijoles refritos, guacamole og creme fraiche
  • Mozzarella caprese: små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumolie
  • Tortilla de verdura: grøntsags-æggekage med purløgscreme
  • Små filokurve med djævleæggesalat
  • Crostini med roastbeef, aioli, løg og peberfrugt

Varme retter

  • Quesadillas: mexikansk tortilla-sandwich med mozzarella, cheddar og feta ost
  • Små spyd med kylling, spansk chorizo og peberfrugt
  • Huli-huli pork: langtidsstegt grisenakkefilet i bananblade med barbeque sovs
  • Nye kartofler med persillepesto
  • Sauterede sommergrøntsager med saltede mandler

Salat og tilbehør

  • Grøn salat med tomat, avocado, peberfrugt og lime vinaigrette
  • Spidskålsalat med radiser, ærter og cremet urte-dressing
  • Gulerodssalat med melon, forårsløg, blåbær og honning vinaigrette
  • Hjemmelavet brød

Vejledende priser for festbuffet – sommer buffet

  • 90 personer: 290 kr. pr. person
  • 70 personer: 320 kr. pr. person
  • 50 personer: 370 kr. pr. person
  • 30 personer: 430 kr. pr. person

Efterårs "Vildt" Buffet

“Hapsere”

  • Små filotærter med røget ørredmousse og caviar
  • Jomfruhummersalat med kørvelcreme i san marzano tomat
  • Blinis med røget hellefisk, sauterede æbler og løg
  • Vagtelæg med urte dressing og sprød bacon, serveret på rugbrødscrouton
  • Små salatblade med sprængt perlehønebryst og tranebær
  • Crostini med krydret harekød i vinaigrette
  • Små poser af filodej med porre og portobello svampe
  • Mini pies med Waldorf og røget vildsvinemørbrad

Varme retter

  • Æblemostbraiseret vildsvin (kølle og filet) med cremet hvidløgs-sennep sovs
  • Langtidsstegt dyrefilet med cremet portvinssovs og svampe ragout
  • Lun kartoffelsalat med porre og urte-vinaigrette

Salat og tilbehør

  • Grøn salat med stegt pære og balsamico rødløg
  • Hvidkålssalat med æbler, syltede valnødder og cremet dressing
  • Efterårssalat med bagte rødbeder og græskar
  • Hjemmelavet brød

Vejledende priser for festbuffet – efterårs “vildt” buffet

  • 90 personer: 330 kr. pr. person
  • 70 personer: 360 kr. pr. person
  • 50 personer: 410 kr. pr. person
  • 30 personer: 470 kr. pr. person

Spansk Tapas Buffet

“Hapsere”

  • Gambas al ajillo: rejer med hvidløg på persille minipandekager
  • Salpicon de mariscos: mini romaine-salatblade med skaldyr-salat
  • Empanada gallega: firkanter med tun og tomat
  • Pinchos de tortilla y chorizo: spansk omelet med kartofler og spansk chorizo pølse
  • Ensaladilla de huevo duro: små filokurve med spansk æggesalat
  • Montadito de pata negra: sortfodskinke på toast«
  • Tarta de espinacas: mini tærter med spinat, gedeost og mandler

Kolde retter

Roastbeef i tynde skiver, serveres med:

  • Salsa roja picante: meget stærk chili salsa
  • Escabeche de champiñones: krydrede syltede champignoner
  • Alioli: hvidløgsmayonnaise
  • Mojo rojo: sød, krydret peberfrugt creme

Varme retter

  • Estofado de pollo: gryderet med kylling,tomat,peberfrugt og stærk chorizo pølse
  • Cordero asado: marineret lammeculotte med hvidvins skysovs
  • Empanadillas de carne: små tærter med oksekødsfyld
  • Patatas bravas: stegte kartofler med krydret dressing

Salat og tilbehør

  • Ensalada sevillana: grøn salat med appelsin, kapers, selleri og cremet dressing
  • Zanahorias aliñadas: salat med kogte gulerødder, hvidløg og paprika
  • Ensalada de tomate y queso: tomat salat med manchego ost, løg og sorte oliven
  • Hjemmelavet brød

Vejledende priser for festbuffet – spansk tapas buffet

  • 90 personer: 290 kr. pr. person
  • 70 personer: 320 kr. pr. person
  • 50 personer: 370 kr. pr. person
  • 30 personer: 430 kr. pr. person

Italiensk Buffet

“Hapsere”

  • Vitello tonato: oksekød med tunsovs, på brød
  • Små ruller med røget laks, mascarpone og kapers
  • Mozzarella caprese: små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumolie
  • Crostini di pollo: italiensk toast med kylling og peberfrugt
  • Sprøde polenta trekanter med urter og kryddersauce
  • Parmigiana: ovnbagte auberginer med tomat og mozzarella
  • Torta pascualina: firkanter med spinat og parmesan

Kolde retter

Italiensk pålægstallerken (mortadella, salami, bresaola og parma skinke) – serveres med:

  • Hvidløgs mayonnaise
  • Tomat pesto
  • Caponata: salat med syltet aubergine, løg og selleri
  • Funghi conciatti: marinerede champignonger med citron og chili

Varme retter

  • Ravioli con ricotta: hjemmelavet fyldt pasta med ricottaost og skinke, serveret med tomat-basilikum sovs og frisk revet ost
  • Arrosto di vitello al latte: langtidsstegt kalvekød med mælk og timian
  • Frittata di patate e pancetta: kartoffelæggekage med pancetta

Salat og tilbehør

  • Insalata amalfinata: salat med appelsin, fennikel, agurk og radiser
  • Grøn salat med ovnbagte tomater, ristede græskarkerner og parmesan ost
  • Siciliansk pastasalat med oliven, rosiner, semidried tomater, rucola og ristede pinjekerner
  • Hjemmelavet brød og hvidløgssmør

Vejledende priser for festbuffet – italiensk buffet

  • 90 personer: 300 kr. pr. person
  • 70 personer: 330 kr. pr. person
  • 50 personer: 380 kr. pr. person
  • 30 personer: 440 kr. pr. person

Mexikansk Buffet

“Hapsere”

  • Tortitas de maíz con camarones: majspandekager med rejer, chili og lime mayo
  • Taquitos con salmón: mini tortillaruller med laks og avocado
  • Canastitas con huevo y chipotle: filokurv med æggesalat, chipotle og bacon
  • Quesadillas de carne: tortilla trekanter med oksekød og smeltet ost
  • Tequila-lime chicken: tequila marineret kylling med mango salsa
  • Quesadillas de queso: tortilla trekanter med smeltet mozzarella, gouda og cheddar ost
  • Tostadas con guacamole y frijoles refritos: tortilla trekanter med avocadosalat og stegte bønner

Gør-det-selv fajitas:

  • Guajolote en mole poblano: kalkun i chili chokolade sovs
  • Salteado de pollo: sauterede kyllingestrimler med løg, peberfrugt, lime og chili
  • Carnitas: langtidsstegt grisenakkefilet med appelsin og chili

Serveres med:

  • Varme tortillas
  • Guacamole: mexikansk avocadosalat, med løg, tomat og peberfrugt
  • 3 slags salsa: Mega farlig (habanero), salsa roja (stærk, med chipotle chili) og verde (medium, med jalapeños, tomatillos, persille og koriander)
  • Creme fraiche
  • Nopalitos (syltede kaktus strimler), syltede jalapeños
  • Agurk i tern, finsnittet iceberg salat

Salater og tilbehør

  • Arroz a la mexicana: mexikansk ris med ostesovs
  • Ensalada de frijoles: salat med bayo, kidney og cannellini bønner
  • Grøn salat med med majs, avocado, rødløg og lime vinaigrette
  • Hjemmelavet brød

Vejledende priser for festbuffet – mexikansk buffet

  • 90 personer: 280 kr. pr. person
  • 70 personer: 310 kr. pr. person
  • 50 personer: 360 kr. pr. person
  • 30 personer: 420 kr. pr. person

Latinamerikansk Buffet

”Hapsere”

  • Ceviche peruano: lime marineret torsk med selleri, hvidløg, og chili (Peru)
  • Palmitos con salsa golf: mini salatblade fyldt med rejer og palmehjerter (Argentina)
  • Vitel toné: koldt kalvekød med tunsauce (Argentina)
  • Tamales de pollo: majsdej med kyllingefyld, indpakket i bananblade (Costa Rica)
  • Chipa guazú: små tærter med majs og ost (Paraguay)
  • Antojitos con guajolote: tortillabund med kalkun i chili-chokolade sovs (Mexico)
  • Empanadas de queso y chile poblano: små tærter med feta, løg og poblano chili (Ecuador)
  • Llapingachos con salsa de mani: kartoffelkager med jordnøddesovs (Ecuador)

Varme retter

  • Jamon glaseado con naranjas y chipotle: glaseret skinke med appelsin, tequila og chili (Mexico)
  • Pollo asado al chimichurri: stegt marineret kyllingelår med krydret dressing (Argentina)
  • Papitas al perejil: kogte kartofler med havsalt

Salater

  • Repollo y ananá: hvidkålssalat med grillet peberfrugt og ananas
  • Ensalada de arroz y frijoles: salat med ris, sorte bønner, ærter, tomat og avocado
  • Ensalada de endivias y naranja: julesalat med appelsin og mandler

Vejledende priser for festbuffet – latinamerikansk buffet

  • 90 personer: 290 kr. pr. person
  • 70 personer: 320 kr. pr. person
  • 50 personer: 370 kr. pr. person
  • 30 personer: 430 kr. pr. person

Reception

Afholdes reception eller åbent hus arrangement kan jeg tilbyde tapas inspireret “hapsere” buffet
flot anrettet på fade suppleret med noget til den søde tand.

Leveres til minimum 50 kuverter.

Buffet

“Hapsere”

  • Mini pies med tun og oliven
  • Blinis med røget laks og dildcreme
  • Filokurve med æggesalat og bacon
  • Pinchos de tortilla y chorizo: spansk kartoffelomelet med chorizo pølse
  • Mozzarella caprese: små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumolie
  • Mexikansk majsbund med refried beans, guacamole og creme fraiche
  • Crostini med roastbeef, aioli og semidried tomater

Til den søde tand

  • Mini mazariner med amaretto og jordbær
  • Mini mudcakes med chokolade og mocca frosting
  • Firkanter med marengs og rabarber

Vejledende priser for reception buffet (2-4 timers varighed)

  • 90 personer: 180 kr. pr. person
  • 70 personer: 210 kr. pr. person
  • 50 personer: 250 kr. pr. person

Dessert Buffet

Eksempler på dessert buffet med vejledende priser (ved samtidig bestilling af festbuffet).

Hvis du kun vil bestille en dessert buffet så kontakt mig og hør nærmere.

Dessert buffet (eksempel)

  • Frisk frugt på fad
  • 1 slags is
  • 4 forskellige “søde hapser”

Udvalg af is til dessert buffet

Is-bombe – f.eks. sammensat af:

  • vanilleis
  • mango sorbet
  • jordbæris
  • chokoladesovs

eller

Hjemmelavet is (parfait) med flg. smagsvarianter:

  • Hvid chokolade og hindbær
  • Lakrids og jordbær
  • Mørk chokolade og skovbær
  • Karamelliseret hvid chokolade
  • Hvid chokolade, mango og passionsfrugt

Udvalg af “søde hapser” til dessert buffet

Mini-versioner af klassiske kager og dessert, såsom:

  • Pavlova med lakridscreme og chokolade
  • Chokolade mudcake med saltet karamel
  • Mazarin med jordbær og amaretto
  • Cheesecake med citron og blåbær
  • Æbletærte med kanel og creme fraiche
  • Hvid chokolade mudcake med havtorn ganache
  • Trifli med amaretti, rabarberkompot og vanillecreme
  • Chokoladekage med lyschokolademousse og hindbær
  • Lemon pie (citron-marengs tærte)
  • Chokolade mudcake med mocca frosting
  • Tærte med banan, hasselnøddekrokant og karamel
  • Hjemmelavede snickers
  • Kokos-ananas cupcakes med passionsfrugt frosting
  • Hvid chokolade panacotta med mango og lakrids
  • Hvid chokolademousse med hindbærglaze
  • Brownies med karamel og valnødder
  • Tærte med pære, chokolade og solbær
  • Hindbærbomber med kakaoglaze

Vejledende priser for dessert buffet

  • 70 personer: 60 kr. pr. person
  • 50 personer: 70 kr. pr. person
  • 30 personer: 80 kr. pr. person

Priserne gælder kun ifm. bestilling af festbuffet

Dessert

Dessert serveres flot anrettet på tallerken og her er nogle eksempler.

Dessert anrettet på tallerken

  • Blødende chokoladekage anrettet med brombær semifreddo, frisk frugt og appelsin sirup
  • Hjemmelavet parfait med hvid og mørk chokolade på mazarinbund. Serveres med blomme-pære kompot og mandel-tuilles
  • Bagt æble fyldt med creme bruleé. Anrettet med valnøddetærte og solbær-sorbet
  • Hjemmelavet parfait med hvid og mørk chokolade på mazarinbund. Serveres med syltede blommer og hasselnødde-crisps
  • Æbletærte med hjemmelavet marcipanis og mandelkrokant
  • Hvid chokolade Panna Cotta med lime og lakridssirup. Serveres med marinerede jordbær
  • Anretning med pavlova og marinerede skovbær, chokolade mudcake, passionsfrugtsorbet og hvid chokolade sne.

Vejledende priser for dessert anrettet på tallerken

  • 90 personer: 40 kr. pr. person
  • 70 personer: 50 kr. pr. person
  • 50 personer: 60 kr. pr. person
  • 30 personer: 70 kr. per person

Priserne gælder kun ifm. bestilling af festbuffet.

Natmad

Eksempler på natmad såsom supper, pålægstallerken, hotdogs, tortilla wraps eller sandwich.

Priserne gælder kun ifm. bestilling af festbuffet..

Suppe

  • Mexikansk chilisuppe: fyldig suppe med grøntsager, oksekød, chili og bønner
  • Thai-suppe med karry og kylling
  • Minestrone: italiensk grøntsagssuppe med bacon og pasta
  • Cremet vilde svampe suppe
  • Rejesuppe: let suppe med rejer, karry og fersken
  • Cheddar-porre suppe: flødesuppe med cheddar ost og porrer

Alle supper serveres med hjemmelavet brød.
Vejledende pris: 35 kr. pr. person.

Pålæg

  • Italiensk-pålægstallerken: tynde skiver af tomat, ost, salami, prosciutto-skinke og parma-skinke.
    Serveret med oliven tapenade, pesto-mayonnaise, hjemmelavet brød og rugbrød
  • Rugbrød med pålæg og ost. Italiensk salat, peberfrugt og agurk i skiver

Vejledende pris: 40 kr. pr. person.

Andet

  • Hotdogs (pølser, brød, ketchup, sennep, stegte løg, syltede agurker og rå løg)
  • Gør-det-selv fajitas: tortilla wraps med chili con carne, salat, creme fraiche og salsa
  • Rustikke sandwiches med f.eks. roastbeef, aioli og rucola
  • Empanadas: sydamerikanske pirogger med krydret kødfyld kan evt. laves vegetarisk.

Vejledende pris: 45 kr. pr. person.

Glutenfri & Mælkefri

Mine menuer er skræddersyet til din fest og specielle hensyn tages selvfølgelig til eventuelle madallergier.
Her er nogle eksempler på glutenfri og mælkefri mad og menuer så alle får noget lækkert festmad at spise.

Festbuffet - Glutenfri Buffet

“Hapser”

  • Mini majspandekager med chili rejer og kokos-creme
  • Lomilomi Salmon: mini romaine-salatblade med hawaiiansk laksesalat
  • Mexikansk majsbrød med chipotle-kylling, guacamole og creme fraiche
  • Mozzarella caprese: små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumolie
  • Fritatta di verdura: italiensk grøntsags-æggekage
  • Små tærter med æggesalat og bacon
  • Små spyd med baby kartofler og semidried tomater

Kolde retter

Roastbeef og marineret kalkun i tynde skiver, serveres med:

  • Salsa roja (meget stærk chili salsa)
  • Pickles: krydrede grøntsager i sur-sød dressing
  • Aioli: provencalsk hvidløgsmayonnaise

Varme retter

  • Huli-huli pork: langtidsstegt svinekød i bananblade med barbeque sovs (gluten-laktose fri)
  • Langtidsstegt oksefilet med cremet hvidløg og sennep sovs
  • Lun kartoffelsalat med porre og urtedressing

Salat og tilbehør

  • Krydret majssalat: salat med majs, peberfrugt, fetaost og chili
  • Salat med vildt ris, ærter, gulerødder, forårsløg og cremet urte-dressing
  • Avocadosalat med romaine, æg, tomat, grillet peberfrugt og vinaigrette
  • Hjemmelavet glutenfri brød, pesto og tapenade

Dessert

    • Frisk frugt
    • Mini versioner af:
      • Trifli med amaretti, æble-blommekompot og vanillecreme
      • Pavlova med lakridscreme og chokolade
      • Chocolate mudcake med mocca frosting
      • Firkanter med citron og marengs
      • Mazarin med jordbær og amaretto

Vejledende priser for festbuffet – glutenfri buffet

  • 90 personer: 370 kr. pr. person
  • 70 personer: 390 kr. pr. person
  • 50 personer: 440 kr. pr. person
  • 30 personer: 490 kr. pr. person

BEMÆRK: selvom jeg er meget omhyggelig med mit arbejde og benytter dedikeret udstyr til de glutenfri
retter kan der stadig forekomme spor af gluten i maden.

Festbuffet - Mælkefri Buffet

“Hapser”

  • Mini majspandekager med chili rejer og kokos-creme
  • Lomilomi Salmon: mini romaine-salatblade med hawaiiansk laksesalat
  • Mexikansk majsbrød med chipotle-kylling og guacamole
  • Fritatta di verdura: italiensk grøntsags-æggekage
  • Små filokurve med provenzal æggesalat
  • Llapingachos con salsa de mani: kartoffelkager med jordnøddesovs

Kolde retter

Roastbeef og marineret kalkun i tynde skiver, serveres med:

  • Salsa roja (meget stærk chili salsa)
  • Pickles: krydrede grøntsager i sur-sød dressing
  • Aioli: provencalsk hvidløgsmayonnaise

Varme retter

  • Stegt marineret kylling med krydret dressing
  • Rosmarin stegt lammekølle med honning-balsamico sky
  • Baby kartofler med olivenolie og havsalt

Salat og tilbehør

  • Hvidkålssalat med ananas, mango, grillet peberfrugt og cremet dressing
  • Salat med ris, sorte bønner, ærter, tomat og avocado
  • Gulerodssalat med melon, forårsløg, blåbær, saltede mandler og honning vinaigrette
  • Hjemmelavet brød, tomat pesto og tapenade

Dessert

    • Frisk frugt
    • Mini versioner af:
      • Trifli med amaretti, æble-blommekompot og vanillecreme
      • Pavlova med lakridscreme og mørk chokolade
      • Cupcakes med citron, rabarber og marengs
      • Mazariner med jordbær
      • Chokolade firkanter med mocca frosting

Vejledende priser for festbuffet – mælkefri buffet

  • 90 personer: 370 kr. pr. person
  • 70 personer: 390 kr. pr. person
  • 50 personer: 440 kr. pr. person
  • 30 personer: 490 kr. pr. person

Vegetar

Mine menuer er skræddersyet til din fest og specielle hensyn tages selvfølgelig til din og dine gæsters livsstil.
Her er nogle eksempler på vegetar mad og menuer så alle får noget lækkert festmad at spise.

Festbuffet - Vegetar Buffet

“Hapser”

  • Ceasar hapser: små romaine salatblade med crouton i cremet hvidløgs-parmesan dressing
  • Mozzarella caprese: Små spyd af cherry tomater, mozzarella og basilikumsolie
  • Små filokurve med djævleæggesalat
  • Trekanter med portobello svampe, porre og emmenthaler ost
  • Frittata di verdura: italiensk grøntsags-æggekage
  • Chipa guazú: små tærter med majs og ost
  • Empanadas de queso y chile poblano: pirogger med feta, løg og poblano chili
  • Quesadillas: mexikansk tortilla-sandwich med mozzarella, cheddar og peberfrugt
  • Pan de maiz: mexikansk majsbrød med frijoles refritos (stegte bønner), guacamole og creme fraiche
    Serveres med salsa roja (stærk)

Varme retter

  • Ravioli med ricotta-mozzarella-pecorino og pinjekerner fyld. Serveres med cremet svampesovs
  • Aubergine Parmigiana: ovnret med aubergine, tomat og mozzarella
  • Vegetarfrikadeller med spinat og rodfrugter

Salat og tilbehør

  • Salat med grønne bønner, æg og grillet peberfrugt
  • Rucolasalat med feta, syltede rødløg og bagte tomater
  • Cremet kartoffelsalat med ærter og forårsløg
  • Hjemmelavet brød, smør og hvidløgssmør

Vejledende priser for festbuffet – vegetar buffet

  • 90 personer: 300 kr. pr. person
  • 70 personer: 330 kr. pr. person
  • 50 personer: 380 kr. pr. person
  • 30 personer: 440 kr. pr. person

Vegansk

Mine menuer er skræddersyet til din fest og specielle hensyn tages selvfølgelig til din og dine gæsters livsstil.
Her er nogle eksempler på vegansk mad og menuer så alle får noget lækkert festmad at spise.

Festbuffet - Vegansk Buffet

“Hapser”

  • Små salatblade med bulgur og tomat
  • Maquiruller med avocado og mango
  • Causa tricolor: peruansk ret med kartofler, gul chili og sprøde grøntsager
  • Empanadas med majs og chili
  • Små filokurve med scrambled tofu og svampe
  • Spyd med babykartofler, pesto og bagte tomater
  • Tostadas med aguacate: hjemmelavede tortillachips med rosin-avocado dip
  • Antojitos con zapallo en mole: tortillakurv med græskar i chili chokoladesovs
  • Frijoles refritos y guacamole: majsbund med bønnemos og avocado
    Serveres med salsa roja (stærk)

Varme retter

  • Grøntsagsdeller med persille, serveret med peberfrugt hummus
  • Gryderet med butternut squash, kikærter og svampe
  • Grøntsagslasagne med cashewcreme
  • Vilde ris med sauterede grøntsager

Salat og tilbehør

  • Salat med hvide bønner, grønne bønner og hvidløg
  • Pastasalat med tomatpesto, grillede grøntsager og oliven
  • Quinoasalat med bagte tomater og avocado
  • Hjemmelavet brød med tomat pesto og tapenade

Dessert

  • Frisk frugt
  • Mini versioner af:
    • Mazariner med jordbær og amarettocreme
    • Mini cupcakes med citron og hindbær
    • Brownies
    • Firkanter med kokos og karamel

Vejledende priser for festbuffet – vegansk buffet

  • 90 personer: 370 kr. pr. person
  • 70 personer: 390 kr. pr. person
  • 50 personer: 440 kr. pr. person
  • 30 personer: 490 kr. pr. person