Om mig
Jeg har siden 1994 arbejdet professionelt som kok og moderne kogekone med base i det argentinske og sydamerikanske køkken.
Jeg har siden 1999 arbejdet i Danmark professionelt som kok og moderne kogekone med base i det argentinske og sydamerikanske køkken.
For mig er madlavning ligesom et sprog. Jeg kan kommunikere med andre mennesker på tværs af landegrænser, sproglige og kulturelle barrierer. Mad kan jo gøre noget helt forunderligt ved mennesker, tænk bare på filmen Babettes Gæstebud. Jeg håber altid, at min mad og mine kager på samme måde kan være til glæde for andre.
Jeg er uddannet kok men har haft kager og kagedekoration som min passion siden jeg var teenager. Mit speciale er kager med håndlavet pynt du ikke lige kan finde andre steder og som gør kagerne unikke. Jeg er altid klar til en udfordring og laver gerne tema-baserede kager med tidskrævende udsmykning. Igennem en årrække har jeg også arbejdet som underviser og har afholdt kurser via aftenskoler og hos firmaer.
Det er en længe ventet drøm om at åbne et sted hvor kunderne kan komme og hente lækker mad. Den drøm er nu blevet til virkeligheden med Casa Noelia. Et sted hvor jeg håber at jeg kan glæde mennesker med velsmagende mad og flotte kager, både til hverdagen eller fest.
Jeg glæder mig til at se jer!!
Erhvervserfaring
- Lykkelig indehaver af Casa Noelia 🙂
- Kok hos Frimurerlogen Sirius i Silkeborg
- Kok hos Odd Fellow Logen i Silkeborg
- Kok til mad til Kop og Kande katalog
- Underviser i kagedekoration og chokolade hos Fru Sød og Specialkøbmanden Aarhus
- Freelance kok & moderne kogekone med eget firma (siden 1999)
- Kok hos Royal Oak – Cafe & Restaurant, Åboulevarden i Aarhus
- Kok hos Karoline Amalie – Restaurant i Virklund ved Silkeborg
- Køkkenchef hos hotel ”La Cascada” i Bariloche, Argentina
- Freelance kok i sommermånederne hos tysk fyrste på hans Ranch tæt ved Bariloche, Argentina
- Træning hos franske Chef Didier Chantefort (Cordon Bleu, Paris) – Marriott Plaza
- Hotel, Buenos Aires, Argentina
- Lærling ved Llao-Llao Hotel and Resort, Bariloche, Argentina
- Lærling ved Banquet afdelingen – Marriott Plaza Hotel Buenos Aires, Argentina
- Arbejde hos Banquet afdelingen i Den Danske Klub, Buenos Aires, Argentina
- Lærling ved hotel “La Cascada” i Bariloche, Argentina
Uddannelse
- “Certified in Applied Business in Hospitality and Culinary Art” – Hocking College, Nelsonville, Ohio, USA
- “Major in Culinary Art” – International Buenos Aires Hotel and Restaurant School, Buenos Aires, Argentina
- High School degree – Highland Secondary School, Comox, B.C., Canada
- Teknisk Gymnasium – Mekanisk linje, ENET N 1 Jorge Newbery, Bariloche, Argentina